Wie ben ik?

P_deJong_FaceBook_Instagram_Pinterest_180

Peter de Jong, 55 jaar, opgegroeid in Noord Holland (Purmerend, IJmuiden) en tijdens mijn studie Rechten naar Amsterdam verhuisd. Mijn CV en loopbaan vind je op LinkedIn: LinkedIn Venjonetwerk

Ik ben vele jaren als operationeel manager bij verzekeraars aan het werk geweest en heb mij de laatste jaren, onder andere tijdens mijn werk voor Artsen Zonder Grenzen, als HR professional ontwikkeld. Naast mijn werk ben ik ook altijd bezig geweest met vrijwilligerswerk, bestuurswerkzaamheden en (lokale) politiek. Als vrijwilliger ben ik buurtbemiddelaar bij Beter Buren in Amsterdam, secretaris bij de PvdA Amsterdam en  ben ik penningmeester bij Stichting Buurthuis Archipel in de Indische Buurt.

“Ik heb besloten dat ik de volgende fase van mijn loopbaan als zelfstandig ondernemer verder wil om van mijn passie nu ook echt mijn beroep te maken.”

cropped-20170520_211437.jpg

Ik woon, samen met mijn partner, al bijna 25 jaar in het Oostelijk Havengebied in Amsterdam, een mooie mix van stedelijke nieuwbouw en elementen van het oude havengebied. In mijn vrije tijd ga ik op reis en doe ik aan (berg)wandelen, sporten (zwemmen, hardlopen), fotograferen, theater- en concertbezoek, koken en lezen.

PERSOONLIJKE GEGEVENS
Mr. P.A. (Peter) de Jong
geboren: 9 juni 1963

tel. +31 (0)6 55 333 020
mail: venjonetwerk@kpnmail.nl
twitter: @venjonetwerk