Wie ben ik?

Peter 2018

Peter de Jong, 57 jaar, opgegroeid in Noord Holland (Purmerend, IJmuiden) en tijdens mijn studie Rechten naar Amsterdam verhuisd. Mijn CV en loopbaan vind je op LinkedIn: LinkedIn Venjonetwerk

Ik ben vele jaren als operationeel manager bij verzekeraars aan het werk geweest en heb mij de laatste jaren, onder andere tijdens mijn werk voor Artsen Zonder Grenzen, als HR professional ontwikkeld. Naast mijn werk ben ik ook altijd bezig geweest met vrijwilligerswerk, bestuurswerkzaamheden en (lokale) politiek. Als vrijwilliger ben ik buurtbemiddelaar bij Beter Buren in Amsterdam Zuidoost en  ben ik penningmeester bij Stichting Buurthuis Archipel in de Indische Buurt in Oost. In 2019 ben ik in dienst gekomen van Amsterdam UMC waar ik als klachtenfunctionaris dagelijks bezig ben met het bemiddelen bij conflicten. 

cropped-20170520_211437.jpg

In 2019 heb ik, samen met mijn partner, na 25 jaar in het Oostelijk Havengebied in Amsterdam te hebben gewoond, de stap gezet naar een mooie ruime woning in het groen van Amsterdam Zuidoost. In mijn vrije tijd ga ik graag op reis en doe ik aan (berg)wandelen, sporten (zwemmen, hardlopen), fotograferen, theater- en concertbezoek, koken en lezen.

PERSOONLIJKE GEGEVENS
Mr. P.A. (Peter) de Jong
geboren: 9 juni 1963

tel. +31 (0)6 55 333 020
mail: venjonetwerk@kpnmail.nl
twitter: @venjonetwerk