Week van de Mediation

Logo_WvdM_2018_vierkant

Zakelijk conflict, probleem met uw werkgever/werknemer of een slepende burenruzie? Neem contact met mij op en samen bekijken we of mediation een oplossing kan zijn voor het oplossen van uw conflict. Oplossen is beter dan uitvechten nietwaar?

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Naar een nieuwe balans

“Deze individuele coaching heeft zeer goed aandacht besteed aan mijn persoonlijke doelen”
DSC03821
Mooi zo’n reactie van een deelnemer aan het individuele coachingstraject “Naar een nieuwe balans”.  Deze musicus heeft in een zestal gesprekken een nieuwe balans gevonden zodat voor hem én de werkgever een toekomstbestendige situatie is ontstaan. Hij heeft een nieuwe balans gevonden die hem in staat stelt om met hernieuwd enthousiasme en energie aan het werk te blijven.  Interesse in jouw mogelijkheden? Neem contact op en in een kosteloos kennismakingsgesprek bekijken we samen wat een dergelijk traject voor jou kan betekenen.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Naar een nieuwe balans

Het voorjaar is begonnen, de zomer staat voor de deur. Het moment om te werken aan een nieuwe balans, in werk of privé of juist in de combinatie van die twee. Ik werk met mijn bedrijf Venjonetwerk Mediation & Coaching vanuit het principe ‘Balance is the Future’, zoeken naar de juiste balans in jouw leven.

DSC03298

Enkele jaren geleden ontwikkelde ik het SENSE-model. Onder het motto: “let every day make sense” werk je aan het creëren van een nieuw evenwicht waarbij SENSE staat voor de elementen: Sportief, Educatief, Nuttig, Sociaal en Energiek. Een evenwichtige dosering van deze elementen verspreid over de week, zorgt ervoor dat je een nieuw ritme en een verbeterd evenwicht vindt.

Geïnteresseerd? Neem contact op via deze website of mail mij rechtstreeks via venjonetwerk@kpnmail.nl

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Venjonetwerk officieel van start!

Na enkele maanden van voorbereiding, opleiding, proefdraaien en tijdelijke werkzaamheden, is het nu dan zo ver: vandaag ben ik officieel gestart met mijn onderneming Venjonetwerk Mediation & Coaching.

image

 

 

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen