Naar een nieuwe balans

Het voorjaar is begonnen, de zomer staat voor de deur. Het moment om te werken aan een nieuwe balans, in werk of privé of juist in de combinatie van die twee. Ik werk met mijn bedrijf Venjonetwerk Mediation & Coaching vanuit het principe ‘Balance is the Future’, zoeken naar de juiste balans in jouw leven.

DSC03298

Enkele jaren geleden ontwikkelde ik het SENSE-model. Onder het motto: “let every day make sense” werk je aan het creëren van een nieuw evenwicht waarbij SENSE staat voor de elementen: Sportief, Educatief, Nuttig, Sociaal en Energiek. Een evenwichtige dosering van deze elementen verspreid over de week, zorgt ervoor dat je een nieuw ritme en een verbeterd evenwicht vindt.

Geïnteresseerd? Neem contact op via deze website of mail mij rechtstreeks via venjonetwerk@kpnmail.nl

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s