Naar een nieuwe balans

“Deze individuele coaching heeft zeer goed aandacht besteed aan mijn persoonlijke doelen”
DSC03821
Mooi zo’n reactie van een deelnemer aan het individuele coachingstraject “Naar een nieuwe balans”.  Deze musicus heeft in een zestal gesprekken een nieuwe balans gevonden zodat voor hem én de werkgever een toekomstbestendige situatie is ontstaan. Hij heeft een nieuwe balans gevonden die hem in staat stelt om met hernieuwd enthousiasme en energie aan het werk te blijven.  Interesse in jouw mogelijkheden? Neem contact op en in een kosteloos kennismakingsgesprek bekijken we samen wat een dergelijk traject voor jou kan betekenen.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s